Maak kennis met onze samenwerkingspartners

Samen sta je sterker dan alleen. Bij AXXIA denken wij hier net zo over en van af onze oprichting is dit verankerd in onze identiteit. Ontstaan vanuit een samenwerkingsverband tussen BMD Advies en V&S Milieu Adviseurs, is AXXIA inmiddels een volwaardige partner onder dezelfde moeder: Duurzaam Vertrouwd. Gezamenlijk maken we gebruik van elkaars expertises en kunnen we vraagstukken vanuit diverse disciplines oppakken.

BMD Advies

BMD Advies is een full-service QHSE adviescentrum in Nederland. Sinds de oprichting in 1989, staat de strategische en pragmatische aanpak centraal. Met haar sterke regionale verankering en duurzame werkwijze helpen zij bedrijven met QHSE-vraagstukken. Dit doet BMD Advies vanuit verschillende adviesgebieden; Arbo & Veiligheid, Milieu & Omgeving, Mens & Organisatie, Management & Systemen, Training & Opleiding, Energie & Besparing en Digitale Tools. Met vaste en ervaren adviseurs werken zij preventief, pro-actief en met oog op de toekomst.

V&S Milieu Adviseurs

V&S Milieu Adviseurs is de specialist op gebied van bodemsanering en bodembeheer. Sinds de jaren negentig brengen zij projecten van idee naar realisatie. Deze projecten zijn op het snijvlak van bodem, ondergrond en milieu, maar veel vaker is het een combinatie hiervan. V&S Milieu Adviseurs richt zich altijd op de toekomst, een toekomst waarin plaats is voor duurzaamheid en samenwerking met stakeholders in de fysieke leefomgeving. Bij V&S Milieu Adviseurs staan participatie en draagvlak voorop; in alles wat zij doen, leggen zij de verbinding met de omgeving.