Nieuws

Home/Nieuws/

Een nieuw gezicht bij Axxia

AXXIA is volop in beweging. Stilstaan in deze tijd kan natuurlijk niet en daarom zijn we bij AXXIA volop in beweging. Zo is het ons doel om samen met u de volgende stap te zetten in duurzaam ondernemen. Maar hoe zet u deze stap? Hoe kunnen wij u beter ondersteunen? Wat houdt u tegen? Allemaal vragen waar ik mij de komende tijd op richt. Een betere wereld begint namelijk bij jezelf! Wie ben ik? Mijn naam is Wietse Huitema en met volle trots mag ik zeggen dat ik mijn afstudeerstage doorloop bij AXXIA. Vanuit de opleiding Commerciële Economie richt [...]

16-02-2021|Categories: Nieuws|

Kerstgroet Duurzaam Vertrouwd: AXXIA Duurzaam ondernemen, BMD Advies en V&S Milieu Adviseurs

Een jaar vol uitdagingen Werken op afstand Zoals voor heel Nederland was 2020 ook voor onze organisatie een jaar waarin niets hetzelfde bleef. Bij de eerste golf in maart gaven wij binnen het bedrijf direct gehoor aan de oproep ‘Blijf thuis’. Het werk voor onze klanten laat zich over het algemeen prima op afstand doen, waarbij we konden overleggen via Teams, Skype of simpelweg de telefoon. Hoe goed het ook ging, dat thuiswerken is wel een wat eenzaam gebeuren. De onderlinge informele contacten met de collega’s werden in deze periode het hardste gemist. Dat ondervingen wij door [...]

11-12-2020|Categories: Nieuws|

Webinar Klimaatverandering 17 november

Aanmelden Webinar 17 november Klimaatverandering De Groene Pluim Wat-kan-ik-daar-nou-aan-doen? Het antwoord is “Meer dan u denkt” In de vierde bijeenkomst van de Groene Pluim voor klimaat delen we graag kennis over hoe bedrijfsterreinen kunnen worden aangepast om bij te dragen aan klimaatadaptatie (klimaatverandering). Verzopen tuintjes, overlopende riolen, uitgemergelde akkers. De gevolgen van de klimaatverandering herkennen we allemaal. Maar dan vooral, privé. Minder bekend is wat je hier als ondernemer aan kunt doen. Ten bate van je bedrijfsbelang, uiteraard, maar ook ten behoeve van het algemeen belang. Dinsdag 17 november organiseert Stichting De Groene Pluim een speciaal Webinar waarin praktische [...]

22-10-2020|Categories: Nieuws|

AXXIA zet zich in voor klimaatrobuuste beeklandschappen

Het ‘klimaatproof maken’ van Brabant is als maatschappelijke hoofdopgave verankerd in de Brabantse Omgevingsvisie. Voor twee beeklandschappen ondersteunt en begeleidt AXXIA namens de provincie Noord-Brabant verschillende werk- en projectgroepen. Het doel: met een gebiedsgerichte benadering tot een integrale aanpak komen om een klimaatbestendig beeklandschap te realiseren.

06-02-2020|Categories: Nieuws|

Vacature Adviseur bodemsanering en omgeving

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, heb je inspirerende ideeën over duurzaamheid, onze leefomgeving en hoe bodemgebruik en –kwaliteit daar een bijdrage aan kan leveren? Bij V&S milieu adviseurs, één van de grondleggers van AXXIA, hebben we een vacature voor een adviseur bodemsanering en omgeving.

03-12-2019|Categories: Nieuws|

Ontbijtbijeenkomst Participatie Omgevingswet

BMD Advies Zuid-Nederland, een van de grondleggers van AXXIA, organiseert op donderdag 10 oktober in Tilburg en donderdag 24 oktober 2019 in Goes een ontbijtbijeenkomst waarin we samen met u inzichtelijk maken hoe u invulling kunt geven aan de participatieverplichting binnen de nieuwe Omgevingswet.

03-09-2019|Categories: Nieuws|

Ontbijtsessie BOM ‘Circulair ondernemen in de maakindustrie’

Ir. Sietske Dane van AXXIA is op 27 juni 2019 gastspreker tijdens de ontbijtsessie over ‘Circulair ondernemen in de maakindustrie’ georganiseerd door de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM). Het vaker en slimmer (her)gebruiken van grondstoffen en materialen zorgt voor een veerkrachtige en economische sterke regio.

05-06-2019|Categories: Nieuws|

Feestelijke opening nieuw kantoor

Ter gelegenheid van het nieuwe hoofdkantoor dat BMD Advies Zuid-Nederland, V&S Milieu Adviseurs en AXXIA op 1 april 2019 betrokken, vindt op dinsdagmiddag 25 juni a.s. een feestelijke opening plaats. De verhuizing naar het nieuwe kantoor is tevens de bekrachtiging van de intensieve samenwerking onder de paraplu van Duurzaam Vertrouwd BV. Voor deze openingsbijeenkomst, die om 15.00 uur start, is een inspirerend programma samengesteld. U bent van harte welkom!

29-05-2019|Categories: Nieuws|

Informatieplicht energiebesparing & Duurzaam Ondernemen

Voor 1 juli 2019 moeten bedrijven de overheid informeren welke energiemaatregelen zij hebben genomen of gepland. Deze nieuwe wettelijke verplichting maakt deel uit van een grotere ontwikkeling. Op 21 mei a.s. gaat AXXIA-specialist Sietske Dane tijdens een bijeenkomst van het BMD-Netwerk in op deze ontwikkelingen.

07-05-2019|Categories: Nieuws|

AXXIA is verhuisd!

Op 1 april 2019 betrokken wij een nieuwe bedrijfsruimte. Het pand aan de Dr. Anton Philipsweg 23-25 werd grondig voor ons verbouwd, waardoor wij nu beschikken we over een modern kantoor met voldoende plaats voor alle adviseurs en onze back office. Op dit nieuwe adres vindt u niet alleen AXXIA, maar ook de AXXIA-oprichters BMD Advies Zuid-Nederland en V&S.

01-04-2019|Categories: Nieuws|