Voor 1 juli 2019 moeten bedrijven de overheid informeren welke energiemaatregelen zij hebben genomen of gepland. De wettelijke verplichting om energie te besparen met behulp van de lijst met erkende Maatregelen staat in het licht van een grotere ontwikkeling.

Geen enkel bedrijf ontkomt aan CO2-reductie of het hergebruiken van eindige grondstoffen. Hoe voorkom je dat dit soort verplichtingen en ontwikkelingen je bedrijfsvoering niet frustreren? Hoe kun je een investering ook laten bijdragen aan de lange termijn? Ons streven is: Winst door Duurzaam Ondernemen.

De volgende stap in duurzaam ondernemen

Netwerkbijeenkomst 21 mei 2019

Op 21 mei a.s. organiseert BMD Advies Zuid-Nederland, partner van AXXIA, een bijeenkomst van het BMD-Netwerk met het thema: ‘Wat is voor uw bedrijf een goede volgende stap in Duurzaam Ondernemen?’ Tijdens deze ontbijtsessie licht Sietske Dane, senior adviseur Duurzaam Ondernemen van AXXIA, toe wat de geactualiseerde lijst met Erkende Maatregelen betekent in het licht van Duurzaam Ondernemen. Energiespecialist Marcel Capello van BMD Advies Zuid-Nederland geeft meer uitleg over de wettelijke verplichting om energie te besparen, de digitale tool RVO en informatie InfoMil.

Sietske Dane: “De meeste ondernemers die wij spreken, willen best en doen al best wel wat, maar zijn ook nog zoekende. In deze bijeenkomst gaan we aan de slag met heldere en bruikbare principes. Na afloop kunt u zelf, proactief weer belangrijke stappen zetten, in de richting van een volhoudbare business en gezonde winst.”

De volgende stap

Meer weten over de verplichte Erkende maatregelen en Duurzaam Ondernemen en tegelijkertijd collega-ondernemers ontmoeten?
Zet dan nu vast de eerste stap en meldt u zich dan aan voor de BMD-Netwerkbijeenkomst ‘De volgende stap in Duurzaam ondernemen’ op dinsdag 21 mei 2019. Om 8.00 uur staat het ontbijt voor u klaar in ons nieuwe kantoor Dr. Anton Philipsweg 23-25, 5026 RK Tilburg. De bijeenkomst wordt om 10.00 uur afgesloten. Aanmelden kan via Diane Dijkstra: (013) 8000 300.

Meer informatie over het BMD-Netwerk vindt u op de site van BMD Advies Zuid-Nederland.