Vacature Senior Adviseur Duurzaam Ondernemen

AXXIA ondersteunt bedrijven en organisaties met het zetten van de volgende stap in duurzaam ondernemen en laat ze doorgroeien tot koploper of zelfs gamechanger binnen hun branche. Wij zijn ervan overtuigd dat duurzaamheid begint bij het nemen van eigen verantwoordelijkheid en het bieden van toekomstperspectief. Daarom zijn wij op zoek naar een senior adviseur die hier enthousiast van wordt, onze visie kan uitdragen en zelfstandig kan opereren vanuit een team van adviseurs en specialisten.

Werkwijze AXXIA

Wie zijn wij

AXXIA is onderdeel van Duurzaam Vertrouwd, waarbij in 2019 drie bedrijven werden samengevoegd: BMD Advies, V&S Milieu Adviseurs en AXXIA. Met een sterk groeiend team van circa 35 medewerkers in Tilburg en Goes werken we voor een breed scala aan bedrijven en overheden. Onze missie “Duurzaamheid door alles heen” brengen wij vanuit AXXIA over aan onze relaties (750 bedrijven in Zuid-Nederland en in Nederland bij ca. 2.500 bedrijven).

Wil jij van betekenis zijn?

Wij werken aan een betere wereld voor iedereen in onze omgeving. Het vereist maatwerk: luisteren naar behoeftes en kijken naar de mogelijkheden. Is het strategisch of beginnen we met concrete maatregelen zoals afvalreductie of zonnepanelen? Kleine of grote stappen, abstract of concreet. De SDG’s zetten we in om richting te geven aan duurzaamheid: welke goals adopteert het bedrijf? Onze impact-scan bepaalt de voetafdruk van het bedrijf naar een realistisch Nederlandse situatie om vervolgens te bepalen op welke wijze de impact kan worden verminderd en uiteindelijk gecompenseerd. Allemaal om mensen in beweging te brengen naar duurzaamheid. Bouwen aan duurzame en hechte relaties met klanten. Jij geeft je werk betekenis en werkt in een afwisselende rol aan een betere wereld.

Wie zoeken we?

Je bent in staat om duurzaamheid op de kaart te zetten bij bedrijven vanuit een enthousiaste, betrokken en professioneel zakelijke houding. Je initieert, adviseert en inspireert, en boekt ondertussen aantoonbaar resultaat. Jij bent het eerste aanspreekpunt, haalt kennis op en verspreidt deze. Je werkt zelfstandig maar niet alleen: je kunt rekenen op een hecht team van enthousiaste collega’s. De functie vereist dat je beschikt over een analytisch denkvermogen, je bent mondeling en schriftelijk zeer vaardig en hebt een dienstverlenende instelling. Afhankelijk van je kennis en vaardigheden vullen we samen je functie in en verdelen we de taken. We verwachten uiteraard een sterke affiniteit met het thema duurzaamheid en een ruime werkervaring.

Wat bieden we?

Je komt te werken in een hecht en betrokken team collega’s, waarin veel ruimte is voor gezelligheid. Met een inspirerende werkomgeving en gedeelde visie is geen dag hetzelfde. Daarnaast bieden we een werkweek van 36 uur met een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook is er volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met ons opleidingstraject.

Solliciteren?

Interesse in een functie als adviseur duurzaam ondernemen? Stuur een motivatiebrief over jouw ideale wereld en waarom jij dit werk ambieert. Welke rol speelt het bedrijfsleven in dit plaatje? Waarom ben jij geschikt om samen met ons bedrijven verder te helpen in duurzaamheid? Wij zijn ontzettend benieuwd naar jouw motivatie. Stuur de motivatiebrief samen met je CV naar Info@AXXIA.nl. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Ingrid Ort via ingrid.ort@axxia.nl of bel naar 085-0150009. We spreken elkaar!