Nieuw jaar, groene kansen!

Na de afsluiting van een bewogen jaar is het tijd om weer vooruit te kijken. Een frisse start van 2022 voor jezelf en voor jouw organisatie. Om een bekende spreuk erbij te halen; ‘Nieuw jaar, nieuwe kansen!’. Hoe kijk jij naar het komende jaar? Al concrete doelen voor jezelf of jouw organisatie? Wij maken er in ieder geval een jaar van waarin we nieuwe paden gaan bewandelen. Lees verder over de nieuwe kansen van de kosteloze en vrijblijvende AXXIA Duurzaamheidsscan.

Duurzaamheid

Je vraagt je waarschijnlijk af, welke nieuwe paden wij gaan bewandelen? Nu is duurzaamheid een prachtig containerbegrip dat voor ons allemaal iets anders betekent. Wat kan duurzaam ondernemen voor jouw organisatie betekenen?

Duurzaam Ondernemen

Duurzaam ondernemen is een nieuwe manier van denken waarbij we actief veranderen en anticiperen op een wereld die constant in beweging is. Dit vraagt om het in balans brengen van (bedrijfs)economische activiteiten, zorg voor de kwaliteit van onze leefomgeving, ons Natuurlijk Kapitaal, aandacht voor onze medewerkers en voor onze klanten. Een juiste balans tussen ondernemen en de omgeving leidt tot waarde-creatie. Het leidt tot onderscheidend vermogen en maakt jouw organisatie toekomstbestendig. Bij AXXIA zetten we in op deze ‘groene’ kansen en helpen we bedrijven of organisaties duurzaam ondernemen te omarmen.

AXXIA Duurzaamheidsscan Welkom

Duurzaamheidsscan geeft inzicht in ‘groene’ kansen

Duurzaam ondernemen brengt grote kansen met zich mee, maar hoe begin je met duurzaam ondernemen? Hier hebben wij de kosteloze en vrijblijvende AXXIA Duurzaamheidsscan voor ontwikkeld. Een scan die inzicht geeft over de rol van duurzaamheid binnen jouw organisatie. Met de AXXIA Duurzaamheidsscan brengen we jouw organisatie in kaart, geven we in één oogopslag waar de organisatie staat en waar de kansen liggen. Aan de hand van 6 Sustainable Development Goals (SDG’s) geven wij invulling aan duurzaamheid. Deze SDG’s vallen binnen de invloedssferen van het Nederlandse bedrijfsleven. Hierin maken we onderscheid tussen de duurzame ambities van een bedrijf en de manier waarop een bedrijf op structurele wijze werkt aan duurzaamheid. Deze concepten brengen we samen in één heldere uitslag. We geven aan waar de organisatie staat en waar nieuwe kansen liggen. Ook geven we advies over de exacte invulling van deze kansen. Zo heb jij alle middelen in de hand om nieuwe paden te bewandelen en te bouwen aan een toekomstbestendig bedrijf.

AXXIA Duurzaamheidsscan Grafiek

Kies jij voor groene kansen?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van duurzaam ondernemen? Kies voor groene kansen en vul direct de AXXIA Duurzaamheidsscan in! In slechts 10 minuten weet jij waar jouw organisatie staat en maak je samen met AXXIA een frisse start in 2022. Benieuwd wat AXXIA nog meer voor jouw organisatie kan betekenen? Kom in contact met onze adviseurs of bel naar 085-0150009.