Positieve structurele verandering door dienstverlening AXXIA

De afstudeerperiode is bijna voorbij en de periode van 17 weken is spoedig verlopen. Graag deel ik mijn bevindingen. Leest u mee? De dienstverlening van AXXIA is op de goede weg en met kleine aanpassingen sluiten wij volledig op uw behoefte aan. Benieuwd hoe?

Een periode van 17 weken klinkt als zeeën van tijd, maar drie keer met de ogen knipperen en het is voorbij. Voor mij een prachtige periode waarin ik mooie organisaties leerde kennen, inspirerende mensen ontmoette en mijzelf ontwikkelde. Dan nu de dag om mijn resultaten met u te delen!

Dienstverlening AXXIA op de goede weg

De dienstverlening AXXIA is op de goede weg! U heeft laten weten dat onze dienstverlening een positieve structurele verandering teweegbrengt binnen uw organisatie. Iets waar wij erg trots op zijn! Ook deelt u mee dat het benaderen van duurzaamheid met kleine stappen, grote verandering behapbaar maakt. Daarnaast maken we met de scans en tools van AXXIA inzichtelijk en meetbaar waar uw organisatie op dit moment staat. Om te komen tot het gewenste resultaat is het belangrijk de medewerkers te betrekken in de stappen en om uw duurzaamheid ambitie te delen met uw klanten. Samen maken we positieve verandering mogelijk. Ook hecht u veel waarde aan het persoonlijke intensieve contact. Dit bouwen we in de toekomst nog verder uit.

Bouwen aan de toekomst

Verbeteren is een doorlopend proces waarbij er continue gekeken wordt naar verbeterpunten in onze dienstverlening. Uw feedback is hierin essentieel. Bedankt voor uw openheid. We gaan meer aandacht besteden aan ons netwerk. We komen eerder met u in gesprek en kunnen daardoor verduurzaming sneller op de agenda zetten. Ook geeft u aan dat een persoonlijk oriëntatiegesprek de ideale manier is om te beoordelen wat we voor elkaar kunnen betekenen. De collega’s van AXXIA doen niets liever. Dus kom maar op. Wij zijn er klaar voor. Al met al hebben we goede feedback ontvangen waar we direct mee aan de slag gaan.

Implementeren veranderingen en marketing

De afstudeerperiode zit er voor mij bijna op, maar ik blijf aan AXXIA verbonden. Ik ga de verbeteringen implementeren en helpen met de marketing.
Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact op met mij en bel naar 085-0150009 of mail naar wietse.huitema@axxia.nl. We spreken elkaar!

Groet,

Wietse Huitema