25 juni 2019

Op 1 april 2019 trokken we, AXXIA, BMD Advies Zuid-Nederland en V&S Milieu Adviseurs, in ons nieuwe hoofdkantoor. De eerste weken op het nieuwe kantoor zijn super goed bevallen. De collega’s en bezoekers zijn enthousiast over de mooi ingerichte werkplekken, trainingsfaciliteiten en het workcafé. Nu ook de laatste verhuisperikelen achter de rug zijn, nodigen we u van harte uit voor de feestelijke opening op dinsdagmiddag 25 juni a.s. 

Na de inloop tussen 15.00 en 15.30 uur is eerst het woord aan gastspreker Ruud Zanders. Hij heeft een duidelijke visie op de milieufootprint en dierenwelzijn. Na dit officiële gedeelte volgt om 16.30 uur de officiële opening met aansluitend een uitgebreide borrel. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om elkaar te spreken en rond te lopen. Onze collega’s leiden u graag rond en geven Ruud Zanders Kipsteruitleg over de werkplekken, trainingsruimten en het workcafé, verdeeld over de twee verdiepingen.

Kipster: het meest dier-, milieu,- en mensvriendelijke ei ter wereld

Ruud Zanders van Kipster waar, naar eigen zeggen, het meest dier-, milieu- en mensvriendelijke ei ter wereld wordt geproduceerd, is opgegroeid tussen de kippen. Hij heeft samen met zijn compagnons zijn eigen visie ontwikkeld en brengt deze in de praktijk. 

Hij heeft een aansprekend en opbeurend verhaal over ondernemen, je nek uit durven steken, vallen en opstaan. Was in 2018 winnaar van de Rabobank Duurzame Innovatieprijs, de Mansholt Business Award for Sustainbale Entrepreneurship, Corporate 4 Animals Award van Eurogroup for Animals, the Good Egg Award en Best Marketing Award van Compassion in World Farming. In de Trouw Duurzame 100 van 2018 legde Ruud beslag op plek nummer 2. 

Bekrachtiging samenwerking AXXIA, BMD Advies en V&S 

De verhuizing naar het nieuwe kantoor is voor ons tevens de bekrachtiging van onze intensieve samenwerking onder de paraplu van Duurzaam Vertrouwd BV. Dit moderne kantoor is speciaal voor de medewerkers en haar klanten ontworpen en is van alle benodigde faciliteiten voorzien voor onder andere trainingen en bijeenkomsten. Mede dankzij deze nieuwe locatie kunnen wij onze klanten ook in de toekomst blijven ondersteunen met specialistische kennis en verrassen met innovatieve oplossingen.

Workcafé AXXIAProgramma 25 juni

15:00-15:30 uur  Inloop en ontvangst
15.30-16:30 uur Gastspreker Ruud Zanders – Kipster
16:30 uur Officiële opening
16.45 uur Borrel & bezichtiging
19:00 uur Afsluiting

Aanmelden

We hopen u op deze feestelijke dag te mogen verwelkomen!

U kunt zich tot en met 21 juni a.s. aanmelden via de website van BMD Advies Zuid-Nederland. Bij de opmerkingen kunt u aangeven of u bij de presentatie van Ruud Zanders aanwezig bent.

25 juni 2019
15:00-19:00 uur
Dr. Anton Philipsweg 23-25 Tilburg
013 8000300 of 085 0150009