Circulair ondernemen in de maakindustrieBijdrage AXXIA 27 juni 2019

Ir. Sietske Dane van AXXIA is gastspreker tijdens de ontbijtsessie over ‘Circulair ondernemen in de maakindustrie’ georganiseerd door de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM). De aarde wordt warmer. Het klimaat verandert. De provincie Noord-Brabant wil dit tegengaan. Het vaker en slimmer (her)gebruiken van grondstoffen en materialen zorgt bijvoorbeeld voor een veerkrachtige en economische sterke regio.

De Brabantse industrie

Het is van belang dat Brabantse bedrijven mee kunnen in de ontwikkelingen en de kansen kunnen benutten die ontstaan. De Brabantse industrie speelt hierin een belangrijke rol.
Het is dan belangrijk dat bedrijven voldoende kennis en inzicht hebben. Wat betekent die aandacht voor CO2 reductie voor mijn bedrijf? Hoe kan ik mijn business overeind houden wanneer grondstoffen duurder worden en opraken? Wat betekent bovendien het idee van een Circulaire Economie voor mijn bedrijf?

Bedrijvenontmoeting

De BOM en AXXIA nodigen uw bedrijf daarom graag uit op onze bedrijvenontmoeting, op 27 juni 08.00 – 10.00 uur.
We praten u bij over relevante ontwikkelingen in Brabant. U krijgt verhalen te horen van andere ondernemers. Daarnaast willen we in gesprek over de faciliteiten die u als ondernemer nodig heeft.

Online vragenlijst

De BOM heeft namelijk de opdracht gekregen om de economische kansen voor de Brabantse maakindustrie concreet in kaart te brengen. De kansen en behoeftes die worden ondervonden in de Brabantse maakindustrie zijn van belang om met passend beleid hierop in te spelen. Uw mening telt! Middels een online vragenlijst kunt u hier bovendien een bijdrage aan leveren.

Voordelen/kansen

De informatieve ontmoeting en de verkenning biedt u de volgende voordelen/kansen:

  1. De kansen en behoeftes die uw onderneming ondervindt worden meegenomen in stimuleringsprogramma’s naar aanleiding van de verkenning.
  2. Wij kunnen bedrijven verbinden en faciliteren in het verlengde van deze verkenning om de kansen te verzilveren die de circulaire economie uw onderneming biedt.
  3. U krijgt inzicht in aansprekende voorbeelden van bedrijven die al een sluitend circulair business model hebben.

Graag heten wij u daarom welkom bij De Kleine Aarde, het Klaverblad 13, 5283 TV Boxtel.

Aan de bijeenkomst op 27 juni zijn geen kosten verbonden.

Meer weten en aanmelden

De BOM hoopt met deze bedrijvenontmoeting u als ondernemer een stap verder te helpen en kijkt met veel interesse naar de uitkomsten van de verkenning e is u zeer erkentelijk als u de online vragenlijst wilt invullen. U kunt zich voor de ontbijtsessie aanmelden door een mail te sturen naar mhuisintveld@bom.nl.  

Wilt u liever niet wachten en voor de bedrijvenontmoeting meer weten? Neem dan contact op met sietske.dane@axxia.nl tel.nr. : 06 13273463