AXXIA zoekt versterking & wenst iedereen een prettige zomervakantie

De zomerperiode staat ook bij AXXIA weer voor de deur. Tijd om even op te laden, terug te blikken op de afgelopen maanden. Is het al tijd voor je vakantie? Of mogelijk het moment voor een nieuwe baan bij AXXIA als adviseur Duurzaam Ondernemen. Lees je zomer tegemoet!

AXXIA groeit

Bij AXXIA zetten wij ons elke dag in om onze diensten te verbeteren in hoe wij onze klanten ondersteunen met duurzaam ondernemen. Nu zijn we mogelijk op zoek naar jou! Wij zoeken een Senior Adviseur Duurzaam Ondernemen. Ben jij die enthousiaste duizendpoot, die samen met ons kennis deelt en bedrijven meeneemt in duurzaam ondernemen? Bekijk de vacature en solliciteer direct!

Kom werken in een hecht en gezellig team. Waar we elke dag bedrijven inspireren met het nieuwe denken en op duurzame wijze bouwen aan die ‘groene’ toekomst. Wij staan te springen om jou te ontmoeten!

Een moment voor rust & reflectie

De zomervakantie staat weer voor de deur, voor vele een welverdiende periode van rust. Het moment om op te laden in dit turbulente coronajaar. Tegelijkertijd is de zomerperiode een ideaal moment voor reflectie. Hoe is het jaar tot nu toe verlopen? Zijn gestelde doelen behaald of zijn er processen veranderd?

Misschien is dit wel het moment om binnen het bedrijf processen op een andere manier in te richten. Bij het herinrichten van het bedrijf is het van belang om duurzaamheid een prominente rol te geven en in te zetten op een circulaire werkwijze. Hierdoor maak je het bedrijf toekomstbestendig en bouw je op de voordelen van duurzaam ondernemen.

Een prettige zomervakantie!

Voor degene die doorwerken tijdens deze vakantie, veel succes en neem ook even tijd voor jezelf! Ga je wel op vakantie in de tuin, Nederland of buitenland? Dan wenst AXXIA iedereen een prettige en veilige vakantie! Pas goed op elkaar, dan kunnen we er in september weer tegenaan.

Interesse in de functie als Adviseur Duurzaam Ondernemen of op zoek naar advies voor een duurzame bedrijfsvoering? Neem gerust contact op en bel 085-0150009 of mail naar info@AXXIA.nl. AXXIA staat je klaar!