De weken vliegen voorbij en het is tijd voor een korte update over mijn afstuderen en uw duurzaamheidsbehoefte. Benieuwd waarom wij binnenkort het gesprek aan gaan? Bekijk dan snel de voortgang van mijn onderzoek bij AXXIA.

volgende stap AXXIA

Korte update

De tijd vliegt en de maand april staat alweer bijna voor de deur. Daarom is het tijd voor een korte update over de volgende stap in mijn onderzoek naar uw duurzaamheidsbehoefte en de dienstverlening van AXXIA. Graag neem ik u mee in het onderzoek en wie weet spreken wij binnenkort elkaar over uw duurzaamheidswens.

Een warm bad

De eerste weken van mijn afstudeerstage bij AXXIA zijn voorbijgevlogen. Vanaf dag één ben ik in een warm bad beland, met ontzettend leuke en vooral gedreven collega’s. Het collectieve gevoel is erg aanstekelijk en alleen samen kunnen we vooruit. Met deze gedachten zetten wij ons in om duurzaamheid binnen uw organisatie op de kaart te zetten. Daarnaast krijg ik bij AXXIA volop kansen aangereikt om mijzelf te ontwikkelen, zoals de Lumina Spark profielschets of een lezing van Leen Zevenbergen. Kortom bij AXXIA staan we niet stil en staat elke dag in het teken van ontwikkeling.

Status van het onderzoek

Maar hoe zit het nu met het onderzoek? De eerste voorbereiding is al opgeleverd; de onderzoeksvraag is geformuleerd, de exacte kaders bepaald en de context onderzocht. In de komende periode richt ik mij op de volgende stap; uw behoefte en hoe wij u het beste kunnen ondersteunen. Deze vragen zijn voor ons essentieel en leiden tot een nog betere dienstverlening dan u van ons gewend bent. AXXIA is uw kennispartner op gebied van duurzaamheid en dat willen we vooral ook blijven. 

De markt op

Het leukste onderdeel van mijn afstuderen kan beginnen! Ik mag de markt op. Het gesprek aangaan over uw duurzaamheidsbehoefte. Hoe kan AXXIA u ondersteunen over de vragen van morgen? Ik hoor het maar al te graag. Neem gerust telefonisch contact op 06-39277794 of mail naar stagiair@BMDzuid.nl. Tot snel!

Groet,

Wietse Huitema