Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, heb je inspirerende ideeën over duurzaamheid, onze leefomgeving en hoe bodemgebruik en –kwaliteit daar een bijdrage aan kan leveren? Bij V&S milieu adviseurs, één van de grondleggers van AXXIA, hebben we een leuke vacature voor jou!

Adviseur bodemsanering en omgeving

Als adviseur bodemsanering en omgeving is het belangrijk dat jij strategisch en inhoudelijk, samen met de opdrachtgever, invulling geeft aan de werkzaamheden. Het zit in je aard dat je opdrachtgevers ontzorgt, je bent een volwaardige gesprekspartner en realiseert een optimaal projectresultaat. Jouw adviezen zijn maatwerk en gaan verder dan alleen het vakinhoudelijke waarbij je ook buiten de kaders van alleen bodemsanering kijkt. Daarom werkt V&S al vanaf de beginjaren ‘90 aan bijzondere grote en kleinere projecten waaronder momenteel binnenstedelijke GGB- of (VOCl-)saneringsprojecten, Chemie-Pack, de herinrichting van een vuilstortplaats of de bodemsanering in een “archeologische vindplaats”. Klik hier voor meer informatie over onze werkwijze.

Dit is voor jou de kans om van opdrachtgevers het vertrouwen krijgen om aan bijzondere projecten te mogen gaan werken. Natuurlijk wisselen we dat af met de dagelijkse klantvragen over bodemkwaliteit in relatie tot bodemonderzoek, vergunningen, risico’s, transacties van onroerend goed etc. Afhankelijk van eigen interesses en capaciteiten kan dit werkveld later verbreed worden naar andere milieuthema’s van onze zusterbedrijven BMD Advies of AXXIA of juist verdieping in bodem als het gaat om duurzaamheid zoals bodemvitaliteit.

Functie-eisen

 • Je hebt een relevante (technische) HBO- en/of universitaire opleiding afgerond.
 • Je hebt minimaal 10 jaar technische, inhoudelijke en procedurele kennis opgebouwd op het gebied van bodemverontreiniging en de fysieke leefomgeving met voorbeelden van uitgevoerde bodemsaneringsprojecten.
 • Je kunt zelfstandig werken, bent collegiaal, je ontzorgt en hebt een pro-actieve werkhouding.
 • Je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden zijn uitstekend.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Ons aanbod

Een veelzijdige functie binnen een gevarieerd werkterrein en een grote diversiteit van onze 30 collega’s in Tilburg en Goes. Er zijn volop mogelijkheden om binnen de functie en/of de zusterbedrijven te groeien. Wij bieden uiteraard goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar daarnaast ook een aantal, voor ons, vanzelfsprekendheden zoals:

 • Begeleiding door ervaren, deskundige en leuke collega’s.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden door training “on the job” en opleidingen.
 • Flexibiliteit met onder andere thuiswerkmogelijkheden.
 • Inspirerende werkomgeving zowel op vakgebied als op sociaal gebied.
 • Veelzijdig werkveld bij gevarieerde klantengroep.
 • Nieuw gemoderniseerd kantoor.

Meer weten?

Heb jij interesse om bij ons te komen werken? Herken jij jezelf in het bovengenoemd profiel? Twijfel dan niet en stuur ons een bericht: info@v-smilieu.nl, t.a.v. Roland Somers (06-51836591) of Ap Kemmeren (06-22979519). Voor verdere informatie kun je ook terecht op www.V-Smilieu.nl.