Drie bedrijven onder één dak

Op 1 april 2019 betrokken wij een nieuwe bedrijfsruimte, gelegen aan de Dr. Anton Philipsweg in Tilburg, op steenworp afstand gelegen van onze oude locatie. Het pand aan de Dr. Anton Philipsweg 23-25 werd grondig voor ons verbouwd, waardoor wij nu beschikken we over een modern kantoor met voldoende plaats voor alle adviseurs en onze back office. Op dit nieuwe adres vindt u niet alleen AXXIA, maar ook de AXXIA-oprichters BMD Advies Zuid-Nederland en V&S. Samen hebben we de beschikking over twee verdiepingen en is er een multifunctionele ruimte die kan worden gebruikt voor trainingen en bijeenkomsten.

Duurzaam ingericht

Bij de inrichting hebben we uiteraard ook gekeken naar duurzaamheid. Zo is er overal led-verlichting en is bestaand meubilair zoveel mogelijk hergebruikt. In onze trainingsruimte kreeg de inventaris van een echt café een tweede leven. Onze koffie komt voortaan van Peeze en is volledig Fairtrade. De vloerbedekking komt bij een van onze klanten (DessoTarkett) vandaan en de tegels zijn gelegd met milieuvriendelijke lijm. Een andere aanwinst is onze douche. Deze gaat onze medewerkers motiveren om, als de afstand het toelaat, vaker op de fiets naar het werk te komen. Bezweet aankomen is nu geen argument meer.
Ook onze manier van werken wordt aangepast. Eerder hadden we nog veel papieren dossiers, maar na een grote in-scan actie konden veel van deze dossiers worden opgeruimd. In de toekomst werken we daar waar mogelijk volledig digitaal.

Welkom!

Binnenkort hopen wij onze nieuwe locatie feestelijk te openen met onze klanten en relaties, maar wij nodigen u nu alvast van harte uit om onze bedrijfsruimte aan de Dr. Anton Philipsweg eens te komen bekijken. In ons Workcafé bieden wij u graag een goede kop koffie aan!