AXXIA is volop in beweging.

Stagiair AXXIA

Stilstaan in deze tijd kan natuurlijk niet en daarom zijn we bij AXXIA volop in beweging. Zo is het ons doel om samen met u de volgende stap te zetten in duurzaam ondernemen. Maar hoe zet u deze stap? Hoe kunnen wij u beter ondersteunen? Wat houdt u tegen? Allemaal vragen waar ik mij de komende tijd op richt. Een betere wereld begint namelijk bij jezelf!

Wie ben ik? Mijn naam is Wietse Huitema en met volle trots mag ik zeggen dat ik mijn afstudeerstage doorloop bij AXXIA. Vanuit de opleiding Commerciële Economie richt ik mij op de communicatie en marketing van AXXIA. Waarom? Zodat we u beter kunnen bereiken en ondersteunen over de vragen van nu.

Even voorstellen!

Iedereen is volop in beweging en bij AXXIA staan we natuurlijk ook niet stil. Voor mij staat de komende tijd in het teken van afstuderen. Ik stel mijzelf even aan u voor. Ik ben Wietse Huitema; 24 jaar, studeer Commerciële Economie aan AVANS Hogeschool en woon in het prachtige Breda. In mijn vrije tijd sport ik veel en ben ik altijd in voor gezelligheid.

Mijn onderzoek

In mijn afstudeeronderzoek staat u, de klant, centraal. De komende 20 weken onderzoek ik hoe we u beter kunnen bereiken. Hierbij is het van belang dat we de juiste middelen optimaal inzetten, zodat we eerder met u om tafel komen en uw duurzaamheidsvragen sneller kunnen beantwoorden. Door mijn achtergrond in de marketing, webdesign en klantcontact wil ik uw behoefte snel in kaart brengen. Het resultaat? Dat we ons eerder richten op vragen die u belangrijk vindt, maar ook dat onze samenwerking verbetert.

Uw feedback is essentieel!

Bent u ook bezig met duurzaamheid, maar weet u niet waar u moet beginnen? Of wellicht heeft u tips en tricks wat betreft de communicatie rond AXXIA? Ik nodig u uit om met mij in contact te komen. Uw feedback is van onschatbare waarde om onze dienstverlening te verbeteren. Schroom niet, neem gerust telefonisch contact met mij op 06 39277794 of mail naar stagiair@BMDzuid.nl. Dan bouwen we samen aan een duurzame wereld.

Groet,

Wietse Huitema